Bentley Mulsanne – Un refresh care-l face pur şi simplu magic. GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 feb. 2016 Știri auto

 


Bentley va profita de Geneva Motor Show pentru a-şi lansa versiunea facelift a lui Mulsanne. Alături de Mulsanne şi Mulsanne Speed vor mai fi disponibile încâ două versiuni cu ampatamente extinse, ce face ca ultraluxosul sedan să fie uşor mai încăpătoar. Aşadar Mulsanne primeşte o faţă nouă, aici se pot enumera, printre altele, o nouă capotă, bară de protecţie, grilă din oţel inoxidabil cu lamele verticale şi faruri LED. 

Motorul ce va dota noul Mulsanne este un V8 de 6.75 de litri ce oferă 505 CP, iar cutia automată cu opt trepte este de la ZF. Acceleraţia ajunge de la 0 la 100 de km/oră în aproximativ 5,1 secunde, iar viteza maximă este de 296 de km/oră.

Zgomotul din habitaclu a fost redus cu patru decibeli datorită anvelopelor noi, create în colaborare cu Dunlop, pentru a face un mediu mai liniştit în care pasagerii şi şoferul să se bucure de noul sistem infotainment cu ecran tactil de 8.0 inch. Pe lângă noul sistem compatibil cu smartphone-urile Apple şi Android, opţiunile incorporează şi un hard disc de 60 GB, un sistem de sunet cu 18 difuzoare şi amplificator de 2200 de wati.

În partea din spate, două tablete de 10,2 inchi sunt conectate la 4G, WiFi şi Bluetooth, şi poate fi detaşat de la marginea din spate a scaunelor. Scaunele au fost restilizate, există noi ornamente ale uşilor, 24 de nuanţe de finisaje din piele, şi alte detalii confecţionate din lemn de nuc, cireş şi stejar. O mare parte din decoraţiuni au fost realizate manual. 

Click aici petru Galeria Foto

Dacă Galeria Foto nu v-a convis de frumuseţea noului Bentley, clipul video de mai jos sigur o va face. 


 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide