Bentley, ţinta hoţilor high-tech în Europa şi în SUA

Autor: Oraan Mărculescu 18 nov. 2013 Știri auto
Bentley, ţinta hoţilor high-tech în Europa şi în SUA

Pe principiul răului cel mai mic, mai întâi vorbim de doi spărgători din SUA, care au ”vizitat” dealerul Bentley din La Jolla (San Diego), provocând pagube de peste 100.000 de dolari.

Cei doi, care încă nu au fost prinşi de poliţie, au spart vitrina showroom-ului, dar nu s-au ocupat de maşini (deşi sticla spartă a provocat daune de circa 50.000 USD unui model expus…). Hoţii au furat mai multe ceasuri Breitling, foarte apreciate de cumpărătorii de maşini de lux.

Şi acum să trecem la răul mai mare, care a avut loc chiar la cel mai mare dealer de Bentley din Europa, din Berlin (Germania). Ei bine, hoţii au furat 5 maşini, a căror valoare totală depăşeşte 1 milion de euro.

Furtul s-a produs în seara de vineri, iar intrarea în showroom s-a făcut profesionist, utilizându-se o cheie specială, cel mai probabil copiată (vă aminteşte cumva de recentul scandal de la noi legat de casetele de valori?…).

Poliţia crede că sunt foarte puţine şanse ca maşinile să mai fie găsite, specialiştii estimând că automobilele de lux au părăsit deja Germania, cel mai probabil spre est.

Deci, atenţie: dacă aveţi bani de ceasuri Breitling sau de maşini Bentley, asiguraţi-vă că ştiţi care este provenienţa…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide