Bentley va avea genţi de mână

Bentley a încheiat un parteneriat cu Dunhill prin care va fi creată o gamă diversificată genţi. Pentru proprietari, nu preţul de peste 5000 de euro va fi problema, ci dacă genţile se vor potrivi cu modelul pe care îl deţin.

Bentley va avea genţi de mână Bentley va avea genţi de mână

Setul de genţi care va fi scos la vânzare pentru proprietarii de Bentley va purta logo-ul mărcii britanice şi va costa peste 5000 de euro. În set vor fi incluse genţi mici, un geamantan dar şi o geantă pentru week-end. Setul de genţi este standard pentru toate modelele, orice alte opţiuni costând în plus. Cele 5 genţi vor avea pe ele aplicaţii din aluminiu, cum ar fi simbolul Bentley.

Oare proprietarul unui Arnage se va mai gândi cât costă o extraopţiune?

VEZI TOATE ANUNŢURILE BENTLEY

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.