Benzină sau diesel? Ce au preferat românii în prima parte a lui 2018

Anunţul că tot mai multe oraşe ...

Benzină sau diesel? Ce au preferat românii în prima parte a lui 2018 Benzină sau diesel? Ce au preferat românii în prima parte a lui 2018

Topul pe mărci este condus de Dacia, cu 4.943 unităţi, urmată de Volkswagen, cu 1.933 unităţi şi Ford cu 1.910 unităţi, scrie Ziarul Financiar

Anunţul că tot mai multe oraşe şi state vest-europene se pregătesc să interzică motorizările diesel în viitor, alături de schimbarea strategiilor mai multor con­struc­tori auto au determinat ca maşinile cu propulsoare pe benzină să-şi găsească tot mai mulţi clienţi.

Potrivit datelor Asociaţiei Pro­du­cătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), maşinile de clasă mini au în­registrat o creştere de 131%, în timp ce în funcţie de tipul de combustibil, ponderea autoturismelor cu motoare pe benzină continuă să crească, ajungând să deţină după primele două luni din 2018  52,5% din total, semnificativ mai mare comparativ cu ponderea pe care o avea în aceeaşi perioadă a lui 2017, când procentul era la 43,6%.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.