Benzina se ieftineşte la Petrom

În contextul atingerii unui prag minim la preţul barilului de petrol, benzina scade şi în România sub 3 lei/litru la pompele Petrom, pentru prima dată în ultimii 3 ani şi jumătate.

Benzina se ieftineşte la Petrom Benzina se ieftineşte la Petrom

Benzina Premium fără plumb 95 va costa 2,95 lei pe litru, Top Premium fără plumb 99+ va putea fi cumpărată pentru 3,28 lei, OMV Carrera 95 pentru 3,05 lei, iar sortimentul OMV Carrera 100 va costa 3,68 lei, a anunţat marţi compania Petrom, conform MEDIAFAX.

Preţul motorinei vor scădea, de asemenea uşor, dar acest combustibil rămâne considerabil mai scump decât benzina. Motorina Top Euro Diesel 4 va costa 3,46 lei, OMV Sprint Diesel va fi comercializată pentru 3,51 lei, preţul Euro Diesel 4 va coborî la 3,38 lei, iar pentru OMV Premium Diesel clienţii vor plăti 3,79 lei.

Preţul petrolului a scăzut, luni, cu mai mult de 4,6 dolari, la sub 50 de dolari pe baril. De la recordul de 147 de dolari pe baril atins la jumătatea lunii iulie, preţul petrolului a scăzut cu mai mult de 90 de dolari pe fondul reducerii drastice a cererii de energie la nivel global, cauzată de deteriorarea rapide a condiţiilor economice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.