Benzina se ieftineşte şi mai mult la Petrom

Ne-am minunat când benzina a scăzut sub 3 lei pe litru, dar iată că preţul acestui combustibil se scufundă şi mai mult sub pragul psihologic recent depăşit, ajungând astăzi la 2.83 lei litrul la pompele Petrom.

Benzina se ieftineşte şi mai mult la Petrom Benzina se ieftineşte şi mai mult la Petrom

Începând de astăzi, preţul benzinei la Petrom scade cu 12 bani pe litru, ajungând la 2,83 lei litru, o valoare ce se apropie de cotaţia din 2005 a acestui combustibil. Preţul de 2.83 lei va fi valabil pentru cea Premium fără plumb 95, Top Premium fără plumb 99+ va putea fi achiziţionată cu 3,16 lei/litru, iar OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor avea un preţ de 2,93 lei/litru, respectiv 3,56 lei/ litru.

Scăderea la motorină va fi de 6 bani pe litruTop Euro Diesel 4 costând 3,40 lei/litru, în vreme ce preţul pentru sortimentele OMV Sprint Diesel, Euro Diesel 4 şi OMV Premium Diesel va fi diminuat la 3,45 lei/litru, 3,32 lei/litru şi, respectiv, 3,73 lei/litru.

Ultima reducere Petrom s-a înregistrat acum aproape o săptămână şi a dus benzina sub 3 lei per litru

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.