Benzină versus electric: BMW M4 se ia la întrecere cu Tesla Model S P85D (VIDEO)

O nouă zi, o nouă liniuţă cu Tesla Model S. De data aceasta, e vorba despre modelul de top P85D (cu două motoare electrice) care se ia la întrecere cu noul BMW M4. Îndrăzneşti să pariezi?

Benzină versus electric: BMW M4 se ia la întrecere cu Tesla Model S P85D (VIDEO) Benzină versus electric: BMW M4 se ia la întrecere cu Tesla Model S P85D (VIDEO)

Am tot văzut liniuţe în care Tesla Model S face un pic de ruşine modele cunoscute printre pasionaţi ca fiind rapide sau foarte rapide. De data asta, electrica americană, în versiunea de top P85D, cu 700 CP, se ia la întrecere cu noul BMW M4, care are sub capotă un motor de 3,0 litri cu şase cilindri în line care dezvoltă 431 CP.

Teoretic, berlina electrică ar trebui să câştige şi de data asta, dar lucrurile stau puţin altfel de data asta, fiindcă e vorba despre un start din mişcare. Rezultatul, în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.