Better Place - staţii pentru schimbat bateriile maşinilor electrice

Viitorul este aici! Primele "benzinării" pentru maşinile electrice s-au deschis publicului larg. Iată prima staţie care schimbă automat bateriile maşinilor Renault.

Better Place este o companie fondată de antreprenorului Shai Agassi care, împreună cu Renault au pornit o "cruciadă" pentru expansiunea maşinilor complet electrice. Astfel, Better Place a deschis prima staţie publică de schimbare a bateriilor care echipează Renault Fluence ZE... în Israel. Până în momentul de faţă au mai existat astfel de staţii în Japonia, dar erau destinate strict taximetrelor.

Cei de la Better Place au în plan să instaleze alte 200 de astfel de "benzinării" în Israel, dar şi în alte ţări.

Schimbarea unei baterii durează trei minute, iar "intrarea" se face pe baza unui cartele magnetice. Cel mai scump abonament costă 400 de Euro pe lună, în Danemarca, acesta punând la dispoziţie "serviciile" de top, iar abonamentul de bază, care acoperă 19.000 km pe an, costă în jur de 200 / 250 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.