Beyonce i-a făcut cadou un Bugatti Veyron lui Jay-Z

Renumita cântăreaţă Beyonce Knowless i-a făcut cadou soţului său Jay-Z o maşină de două milioane de dolari, şi anume exclusivistul Bugatti Veyron Grand Sport.

Beyonce i-a făcut cadou un Bugatti Veyron lui Jay-Z Beyonce i-a făcut cadou un Bugatti Veyron lui Jay-Z

Banii nu sunt o problemă pentru Beyonce şi Jay-Z, aceştia fiind cuplul din showbiz care, anul trecut, a avut cele mai mari câştiguri, încasând 80 milioane de dolari. Aşa că, atunci când vine vorba de cadouri, acestea ar trebui să fie extrem de mari şi extrem de scumpe.

La aniversarea celor 41 de ani ai lui Jay-Z, frumoasa soţie de 29 de ani i-a oferit cadou cea mai rapidă maşină decapotabilă din lume, un Bugatti Veyron Grand Sport în valoare de două milioane de dolari. Se pare că aceasta l-a comandat încă de anul trecut cadoul, pentru a putea fi sigură că prinde unul din cele 150 de modele fabricate.

Noul Bugatti Veyron decapotabil va sta acum în garajul rapper-ului alături de alte modele exorbitante: Rolls-Royce Phantom, Ferrari F430 Spider, Maybach 62S şi Pagani Zonda Roadster.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.