Bezna pe noul tronson al autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, după ce hoţii au furat 4 kilometri de cabluri îngropate

Deşi pe margini sunt montaţi stâlpi de iluminat, o parte dintre aceştia nu funcţionează

Bezna pe noul tronson al autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, după ce hoţii au furat 4 kilometri de cabluri îngropate Bezna pe noul tronson al autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, după ce hoţii au furat 4 kilometri de cabluri îngropate

Recent inaugurata autostradă urbană are deja probleme. Jumătate din şoseaua care face legătura între Bucureşti şi Autostrada spre Ploieşti nu este luminată. Deşi pe margini sunt montaţi stâlpi de iluminat, o parte dintre aceştia nu funcţionează.

Compania de drumuri a descoperit problema abia după ce a inaugurat această porţiune, la finalul anului trecut. Explicaţia constructorului a fost că au dispărut 4 kilometri de cabluri electrice care erau îngropate în pământ. Furtul a fost reclamat la Poliţie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.