Bicicleta care atinge 333 km/oră şi umileşte un Ferrari - VIDEO

Pentru a-şi testa ultima creaţie...

Bicicleta care atinge 333 km/oră şi umileşte un Ferrari - VIDEO Bicicleta care atinge 333 km/oră şi umileşte un Ferrari - VIDEO

Francois Gissy este un francez care se remarcă prin proiecte nebuneşti. Ultimul său proiect: o bicicletă care are montat un motor de rachetă care funcţionează pe bază de apă oxigenată.

Cu acest angrenaj, Gissy a atins 333km/oră pe circuitul Paul Ricard din sudul Franţei, unde s-a întrecut cu un Ferrari F430. Prin adăugarea acelui motor, bicicleta s-a dezvoltă aproape 560 de cai-putere, iar viteza maximă de 333km/oră a fost atinsă de Gissy în doar 4,8 secunde. Distanţa de 400 de metri a cursei a fost parcursă în doar 6,8 secunde.

Pentru a-şi testa ultima creaţie, Gissy s-a întrecut cu un Ferrari F430, o maşină care dezvoltă 490 de cai-putere, are o viteză maximă de 315 km/oră şi atinge suta în doar 3,7 secunde.

VIDEO

 

Pe viitor, francezul are în plan o altă bicicletă-monstru, care să atingă 400 km/oră în mai puţin de 2 secunde.

Francois Gissy a intrat in Cartea Recordurilor anul trecut cu o altă bicicletă, care a atins 285 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.