Bicicletă Mercedes Benz

Este adevarat, pentru o bicicletă, nici măcar mouintain-bike şi pe deasupra şi rabatabilă. Dar care rămâne o bicicletă.

Bicicletă Mercedes Benz Bicicletă Mercedes Benz
Oricine are dreptul de a se distra pedalând la o bicicletă într-o zi frumoasă. Chiar şi un posesor de CLK Cabriolet. Problema principală este că atunci cand eşti într-o asemenea situaţie, nu există suficient spaţiu în portbagaj pentru a acomoda o bicicleta normală. Dar Mercedes Benz a colaborat cu producătorul german de biciclete ADP pentru a veni cu o soluţie.

Potrivit oficialilor mărcii Mercedes, bicicleta poate fi micşorată în două stadii: prima oară roata spate se rabatează spre parte din faţă cu ajutorul unui mâner situat sub şa, urmând ca apoi ghidonul să fie modificat la un unghi de 90 de grade faţă de pozitia originală. Împaturită complet, bicicleta ajunge să atingă dimensiuni de 800 x 800 x 280 mm, perfecte pentru a putea introduce noua jucărie în portbagajul unui CLK. Lansarea va avea loc în aprilie 2008 iar noua creaţie Mercedes va putea fi achiziţionată de la orice dealer. Rămâne o singură întrebare: ce face posesorul de CLK Cabrio dacă doreşte să nu se plimbe singur cu bicicleta?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.