Biciclist bătut de şoferul unui BMW. Ce se poate întâmpla dacă nu te dai din faţa unui bolid - VIDEO

Imagini incredibile filmate în trafic, în Sectorul 2 din Bucureşti.

Biciclist bătut de şoferul unui BMW. Ce se poate întâmpla dacă nu te dai din faţa unui bolid - VIDEO Biciclist bătut de şoferul unui BMW. Ce se poate întâmpla dacă nu te dai din faţa unui bolid - VIDEO

Imagini incredibile filmate în trafic, în Sectorul 2 din Bucureşti. Un biciclist a fost bătut în plină stradă de şoferul unui BMW. Scena a fost filmată de un alt şofer care trecea în acel moment prin zonă.

Se pare că tânărul de pe bicicletă, care livra produse alimentare l-ar fi enervat pe şofer pentru că mergea pe linia de tramvai.

Şoferul i-ar fi făcut semn biciclistului să revină pe banda iniţială, însă acesta ar fi refuzat, iar de aici la bătaie nu a fost decât un mic pas. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.