Biciclişti din lumea întreagă, acesta este salvatorul vostru (VIDEO)

Dacă ai mers măcar o dată cu bicicleta, ştii că există unii şoferi care nu înţeleg existenţa pistelor pentru biciclete, aşa că parchează fix pe unde ar trebui să pedalezi tu. Adică aşa cum s-a întâmplat în videoclipul de mai jos.

Biciclişti din lumea întreagă, acesta este salvatorul vostru (VIDEO) Biciclişti din lumea întreagă, acesta este salvatorul vostru (VIDEO)

Pistele de biciclete fac parte din peisajele urbane ale ţărilor vestice, în vreme ce la noi lucrurile se mişcă mai greu în sensul ăsta (dar măcar se mişcă). Dar asta ştiai deja. Mai mult, ştiai şi că există şoferi care nu înţeleg existenţa acestor piste, aşa că parchează fix pe unde ar trebui să pedaleze bicicliştii (după cum am aflat şi noi pe pielea noastră).

Ei bine, un astfel de şofer şi-a găsit naşul în Brazilia, unde maşina lui a fost mutată de un pedalator care ar fi în stare să mute şi o casă, dacă şi-ar pune muşchii la treabă. Reacţia trecătorilor? Aprecieri, evident.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.