Bilanţ Salonul Auto Frankfurt 2011 - aproape un milion de vizitatori!

Salonul Auto Frankfurt 2011 s-a încheiat, iar organizatorii au de ce să se bucure: un număr de 928.000 de vizitatori au trecut pragul IAA 2011, cu 10% mai mult ca acum doi ani.

Bilanţ Salonul Auto Frankfurt 2011 - aproape un milion de vizitatori! Bilanţ Salonul Auto Frankfurt 2011 - aproape un milion de vizitatori!

Desfăşurat între 15 şi 25 septembrie, Salonul Auto Frankfurt 2011 poate fi denumit, pe drept cuvânt, cel mai important salon auto al toamnei în acest an. Desfăşurat o dată la doi ani, în alternanţă cu Salonul Auto de la Paris, ediţia din acest an a salonului auto german a înregistrat un nou record.

Conform oficialilor, Frankfurt 2011 a înregistrat un număr de 928.000 de vizitatori, cu 10% mai mulţi decât la ediţia Frankfurt 2009. Un lucru care l-a făcut pe Matthias Wissmann, preşedintele VDA (Asociaţia Industriei Auto), să se declare foarte mulţumit de interesul crescut al publicului pentru domeniul auto.

Totuşi, chiar dacă, pentru nemţi, putem vorbi de un record, Frankfurt 2011 se situează în urma Salonului Auto Paris 2010, care a contorizat anul trecut nu număr de peste 1,2 milioane de vizitatori. Însă nemţii îşi iau revanşa la capitolul numărului mediu de vizitatori pe zi: 84.000 faţă de 79.000 la Paris 2010.

Suntem curioşi (păstrând proporţiile): oare câţi vizitatori credeţi că va avea Salonul Auto şi Accesorii Bucureşti din acest an?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.