Bilanţul din România după operaţiunea Speed Marathon

În Bucureşti recordul de viteză a fost de 139 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h.

Bilanţul din România după operaţiunea Speed Marathon Bilanţul din România după operaţiunea Speed Marathon

În cadrul operaţiunii Speed Marathon, care s-a desfăşurat miercuri, 3 aprilie, poliţiştii rutieri din România au controlat peste 13.000 de autovehicule şi au aplicat aproape 8.190 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, 481 de permise de conducere au fost suspendate. În activităţi au fost angrenaţi peste 1.560 de poliţişti rutieri, care au acţionat în 737 de puncte.

Pe D.N. 7, în localitatea Dragodana, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care circula cu viteza de 106 km/h şi cu o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. După stabilirea alcoolemiei i-a fost întocmit dosar penal.

Pe D.N. 2, în afara localităţii Racoviţeni, judeţul Buzău, a fost depistat un autovehicul condus de o femeie, în vârstă de 24 ani, ce avea viteza de 190 km/h.

Pe Calea 13 Septembrie din Bucureşti, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea un autovehicul cu o viteză de 139 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h. 

În judeţul Hunedoara a fost depistat un autovehicul condus de o femeie de 44 de ani, ce avea o viteză cu 82 km/h mai mare decât limita legală admisă pe acel sector de drum.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.