Bilanţul din România după operaţiunea Speed Marathon

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

În cadrul operaţiunii Speed Marathon, care s-a desfăşurat miercuri, 3 aprilie, poliţiştii rutieri din România au controlat peste 13.000 de autovehicule şi au aplicat aproape 8.190 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, 481 de permise de conducere au fost suspendate. În activităţi au fost angrenaţi peste 1.560 de poliţişti rutieri, care au acţionat în 737 de puncte.

Pe D.N. 7, în localitatea Dragodana, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care circula cu viteza de 106 km/h şi cu o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. După stabilirea alcoolemiei i-a fost întocmit dosar penal.

Pe D.N. 2, în afara localităţii Racoviţeni, judeţul Buzău, a fost depistat un autovehicul condus de o femeie, în vârstă de 24 ani, ce avea viteza de 190 km/h.

Pe Calea 13 Septembrie din Bucureşti, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea un autovehicul cu o viteză de 139 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h. 

În judeţul Hunedoara a fost depistat un autovehicul condus de o femeie de 44 de ani, ce avea o viteză cu 82 km/h mai mare decât limita legală admisă pe acel sector de drum.

 Comentarii
Inchide