Bilete la F1 de Black Friday. Două persoane, două nopţi de cazare, cei mai buni piloţi din lume

O dată-n viaţă merită banii ăştia

Bilete la F1 de Black Friday. Două persoane, două nopţi de cazare, cei mai buni piloţi din lume Bilete la F1 de Black Friday. Două persoane, două nopţi de cazare, cei mai buni piloţi din lume

Una dintre ofertele care ne-a făcut cu ochiul e pe Emag, de acest Black Friday. Pachetul F1 la Hungaroring din 27 până în 29 iulie, 2018, e 2.580 de lei. Intră în el cazarea 2 nopţi cu mic dejun inclus la hotel Gellert (4 stele) şi acces General la cursă. Oferta este pentru două persoane. Cele mai scumpe bilete la F1 sunt în aceleaşi condiţii de cazare şi pentru acelaşi număr de persoane, în Austria. Oferta la 7.752 de lei este pentru 29 iunie – 1 iulie 2018. Le găsiţi pe toate în site-ul comerciantului online, în categoria “produse surpriză”.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.