Bitter Vero

Carosierul german Bitter s-a folosit de platforma tehnică a lui Holden Statesman pentru a crea o maşină de 122.000 de euro. Merită oare?

Bitter Vero Bitter Vero
De recarosarea Holdenurilor nu se ocupă doar americanii de la Pontiac sau Buick, ci şi germanii, în cazul de faţă Erich Bitter. La doi ani după ce acesta şi-a prezentat coupeul CD02 bazat pe Holden Monaro, carosierul german şi-a anuţat ultima creaţie numită Vero. Sedanul sportiv se bazează pe Holden Statesman şi este echipat cu motorul GM V8 de 6,0 litri ce dezvoltă 362 de CP şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu 5 rapoarte.

Bitter a redesenat partea frontală şi cea din spate a maşinii, astfel încât modelul măsoară acum 5,2 metri în lungime şi este dotat cu jante de 20 de inch. Potrivit producătorului, Vero are suspensiile modificate iar interiorul este complet îmbrăcat în piele şi dotat cu accesorii precum DVD cu monitoare în tetiere. Preţul de bază în Germania este de 121800 de euro, o sumă la care daca mai adaugi doar 10.000 de euro îţi poţi achiziţiona un Mercedes Benz S 63 AMG. Şi te intrebi atunci: merită exlclusivismul dat de cele 100 de exemplare realizate de Bitter?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.