BMW 120d - probleme la injectoare

Între 300 şi 500 de modele 120d, în versiunea cu cinci uşi, au fost afectate de un mic defect din sistemul de injecţie.

BMW 120d - probleme la injectoare BMW 120d - probleme la injectoare
Problema descoperită de specialiştii BMW se referă la duzele injectoarelor motorului diesel commonr-rail de 2,0 litri, duze care se pot desprinde, provocând pierderi ale presiunii de alimentare, deci ale puterii.

Oficiialii au declarat că problema nu are implicaţii în ceea ce priveşte siguranţa utilizării automobilului, problema urmând a fi investigată şi remediată în service-urile companiei. Din fericire pentru BMW, modelele facelift nu sunt afectate de această problemă - deci, dacă aţi comandat un 120d începând cu 1 martie 2007, puteţi sta liniştiţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.