BMW 135i - Accident cu maşina de presă

Aceasta este o maşina de presă. Cum credeţi că a ajuns în această stare?

BMW 135i - Accident cu maşina de presă BMW 135i - Accident cu maşina de presă

Evident, sunteţi tentaţi la prima vedere să credeţi că un jurnalist cu prea mult spirit sportiv a forţat nota şi pe drumurile publice a făcut un accident atât de grav încât a adus maşina într-o stare dezastruoasă. Ei bine, nu e chiar aşa. Maşina a fost parcată pe o stradă lângă un depozit, iar acesta din cauza vântului foarte puternic, s-a prăbuşit pentru coupe-ul bavarez.

Şi, surpriză, maşina a pornit şi a putut fi mutată din acel loc prin forţele proprii, modelul suportând bine tonele de moloz ce au picat peste el.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.