BMW 2002 Hommage, ediţia ce omagiază unul dintre cele mai importante modele din istoria mărcii | GALERIE FOTO

BMW 2002 Hommage. 50 de ani de plăcere pură a condusului

BMW 2002 Hommage, ediţia ce omagiază unul dintre cele mai importante modele din istoria mărcii | GALERIE FOTO BMW 2002 Hommage, ediţia ce omagiază unul dintre cele mai importante modele din istoria mărcii | GALERIE FOTO

 

Pentru ediţia din acest an a Concorso d’Eleganza Villa d’Este BMW Group a creat un automobil cu totul special pentru a omagia unul dintre cele mai importante modele din istoria mărcii. Primul şi cel mai important, BMW 2002 Hommage sărbătoreşte realizările inginereşti extraordinare ce au stat la baza BMW 2002 turbo - şi le-a reimaginat ca studiu de design pentru vremurile actuale.

"Exact acum 50 de ani, gama 02 a reprezentat începutul unei ere de succes pentru BMW. Acest coupé compact este unul dintre automobilele care au transformat brandul în ceea ce este în prezent", a explicat Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte executiv BMW Group Design.

 

Silueta sportivă a BMW 2002 Hommage este apropiată de drum. Proporţiile compacte, completate de ampatamentul lung, consolele scurte şi "nasul de rechin" proeminent, denotă o dinamica şi agilitatea irezistibile. Detaliile aerodinamice, precum spoilerele largi din faţă şi din spate, sunt combinate cu multitudinea de prize de aer pentru optimizarea debitului de aer din jurul automobilului şi maximizarea forţei aerodinamice în orice situaţie de condus.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.