BMW 3.0 CSL Hommage R, pornit şi turat de dragul iubitorilor de maşini [VIDEO]

Am văzut multe imagini cu el, însă încă ne folosim de fiecare ocazie pentru a-l auzi mai bine. Aceasta este una dintre ele.

BMW 3.0 CSL Hommage R, pornit şi turat de dragul iubitorilor de maşini [VIDEO] BMW 3.0 CSL Hommage R, pornit şi turat de dragul iubitorilor de maşini [VIDEO]

În cadrul unui eveniment desfăşurat la Paris - cam asta este tot ce am aflat de la autorul clipului - cineva s-a urcat în BMW 3.0 CSL Hommage R şi s-a jucat un pic cu acceleraţia, spre bucuria tuturor celor prezenţi acolo şi, acum, spre bucuria tuturor celor care văd înregistrarea asta. 

BMW 3.0 CSL Hommage este reiterarea modernă a istoricului 3.0 CSL, care în versiunea R imită şi din punct de vedere grafic antemergătorul său de acum câteva decenii. Cu toate că vedem că este funcţional, BMW nu s-a grăbit să ne spună ce este sub capotă, aşa că putem doar să intuim - cel puţin după sunet - un I6, eventual quad-turbo, pentru că da, atât de repede se pot mişca lucrurile la BMW.

E timpul să-ţi pui căştile, să dai volumul mai tare şi să te enervezi că videoul acesta nu este mai lung un pic. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.