BMW 335i Alb-Negru

Ce faci atunci când te plictiseşti de un BMW 335i? Îi schimbi culoarea fără să-l vopseşti.

BMW 335i Alb-Negru BMW 335i Alb-Negru

Rezultatul e impresionantÎi aplici o folie pe toată caroseria. Ce este impresionant e faptul că nu există cute pe modelul americanului, manopera fiind iroproşabilă. Iar folia nu are doar rol estetic, pentru că şi protejează vopseaua împotriva factorilor externi. Un alt avantaj ar fi reprezentat şi de faptul că în cazul unei reparaţii nu ar mai exista diferenţă de nuanţă între zona reabilitată şi restul maşinii.

Şi cel mai important, când te plictiseşti de vechea culoarea, dai jos folia şi pui alta. Eventual una deja imprimantă în culorile şi imaginile dorite. În ceea ce priveşte dezavantajele, aplicarea ei pe caroserie va fi călcâiul lui Ahile. Dar nu este mai puţin adevărat, că şi la vopsirea tradiţională, cel mai mare dezavantaj îl reprezintă vopsitorul. Mai ales în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.