BMW a deschis primul centru oficial de tehnologie-vopsitorie din România

BMW România a pornit la drum programul de investiţii Advanced Body Repair odată cu deschiderea primului centru oficial BMW tehnologie-vopsitorie din ţara noastră. Aici, clienţii vor putea face reparaţii de tinichigerie şi vopsitorie minore fără a fi nevoie de revopsirea completă a unei componente de caroserie.

BMW a deschis primul centru oficial de tehnologie-vopsitorie din România BMW a deschis primul centru oficial de tehnologie-vopsitorie din România

BMW România a deschis primul centru oficial de tehnologie-vopsitorie al mărcii germane din ţara noastră, eveniment care a marcat startul programului de investiţii BMW Advanced Body Repair. Centrul de reparaţii se află în Bucureşti, la dealerul BMW Automobile Bavaria Otopeni.

În urma unei investiţii de aproximativ 250.000 de euro în echipamente, service-ul din Otopeni poate efectua acum operaţiuni de tip „smart repair” sau „spot repair”. De exemplu, în cazul unui „spot repair”, se vopsesc doar punctele de caroserie afectate de reparaţii sau stricăciuni, şi nu întreaga componentă de caroserie. Totodată, sunt puse la dispoziţia clienţilor soluţii de reparaţie a parbrizului care pot elimina în unele situaţii nevoia de înlocuire a sticlei. În ceea ce priveşte operaţiunile de tip „smart repair”, acestea pot duce la remedierea defectelor de caroserie cauzate de grindină într-un timp de cinci ori mai mic decât în cazul operaţiunilor clasice de reparaţie.

„Prin echipamente, training şi procese noi, beneficiul clientului este multiplu - costuri reduse şi lucrări mai rapide, alături de cele mai bune standarde de calitate. În plus, un automobil reparat de noi are acelaşi nivel de siguranţă pasivă ca un automobil nou”,  a declarat Mario Moser, After Sales & Sales Channel Development Manager BMW Group România.

Investiţia necesară pentru a respecta standardele Advanced Body Repair include echipamente pentru reparaţii în aluminiu şi noi metode de nituire şi lipire în locul metodelor tradiţionale de sudură pentru anumite părţi ale caroseriei.

În paralel cu noile echipamente, a fost dezvoltat un program de training continuu care include stagii de pregătire la BMW Training Academy din München pentru tinichigerie şi la Bucureşti pentru vopsitorie.

Până la sfârşitul lui 2014, alte şapte centre BMW din ţară vor fi modernizate la standardele programului Advanced Body Repair.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.