BMW a dezvăluit X7, cel mai mare SUV din istoria branului german - GALERIE FOTO

BMW X7 a avut premiera la Salonul Auto de la Los Angeles.

BMW a dezvăluit X7, cel mai mare SUV din istoria branului german - GALERIE FOTO BMW a dezvăluit X7, cel mai mare SUV din istoria branului german - GALERIE FOTO

BMW a dezvăluit X7, cel mai mare SUV din istoria branului german, la Salonul Auto de la Los Angeles. Planurile pentru acest model, care va ajunge în reprezentanţe în martie 2019, au fost retrase în 2008, când criza financiară globală a determinat BMW să reducă cheltuielile. Pe lângă asta, preţurile ridicate ale petrolului au împins consumatorii să îşi îndrepte atenţia spre maşini mai mici. 

Trei rânduri de scaune se regăsesc în interiorul lui BMW X7. Cei doi pasageri aflaţi de ultimul rând au parte de scaune full-size, cu cotiere, suporturi de pahar şi porturi USB. Al doilea rând poate fi configurat în două scaune individuale, reglabile electric. Capacitatea portbagajului de 326 de litri poate atinge 2.120 de litri, la nevoie.

Tapiţeria de piele este oferită standard, la fel şi climatizarea cu patru zone, plafonul panoramic cu trei secţiuni şi sistemul de lumini ambientale.

Printre opţiune se află sistemul de climatizare cu cinci zone, plafonul panoramic Sky Lounge, difuzoare Bowers&Wilkins şi sistemul rear-seat entertainment.

Exteriorul poate fi customizat prin pachetele Individual, Design Pure Excellence sau M Sport.

La lansare, BMW X7 va fi oferit cu un motor V8 pe benzină de 462 de cai-putere (X7 xDrive50i - doar în SUA) şi un propulsor cu şase cilindri în linie care produce 340 de cai-putere (X7 xDrive 40i). Cei care preferă diesel vor avea de ales între două motorizări cu şase cilindri în linie, una de 265 cai-putere (X7 xDrive30D) şi una de 400 cai-putere (X7 M50d). Toate motorizările îndeplinesc cerinţele Euro 6d-TEMP.

Transmisia Steptronic cu 8 trepte este oferită pentru toate variantele de mai sus, alături de sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.