BMW a efectuat la CES 2019 un test cu motocicleta autonomă BMW R 1200 GS - VIDEO - GALERIE FOTO

Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas, are loc în perioada 8-11 ianuarie 2019, iar BMW Group prezintă publicului viziunea sa de conectivitate inteligentă, evidenţiind potenţialul pentru mobilitate individuală viitoare

BMW a efectuat la CES 2019 un test cu motocicleta autonomă BMW R 1200 GS - VIDEO - GALERIE FOTO BMW a efectuat la CES 2019 un test cu motocicleta autonomă BMW R 1200 GS - VIDEO - GALERIE FOTO

În zona exterioară a centrului expoziţional, BMW Motorrad a prezentat motocicleta autonomă BMW R 1200 GS. 

Pentru a prezenta cel mai înalt nivel de competenţă a BMW Group în condusul autonom, BMW Motorrad va prezenta, în cadrul CES 2019, o motocicletă de test. Modelul BMW R 1200 GS autonom este capabil să pornească, să accelereze, să efectueze viraje, să încetinească şi să se oprească - totul de unul singur.

Dezvoltarea acestui autovehicul de teste va oferi informaţii preţioase despre dinamică, care ulterior por fi integrate pentru a ajuta pilotul să recunoască situaţiile periculoase şi să stăpânească manevrele de condus dificile.

În acest fel, motocicleta autonomă - cu înţelegerea completă a traselor ideale şi a virajării perfecte, a punctelor de frânare corecte şi a acceleraţiei optimizată pentru tracţiune - poate ajuta pilotul să-şi îmbunătăţească în mod constant calităţile.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.