BMW a început producţia noului model Seria 7 - GALERIE FOTO

Producţia noului model BMW Seria 7 a început la fabrica constructorului din Dingolfing în urmă cu câteva zile.

BMW a început producţia noului model Seria 7 - GALERIE FOTO BMW a început producţia noului model Seria 7 - GALERIE FOTO

Producţia noului model BMW Seria 7 a început la fabrica constructorului din Dingolfing în urmă cu câteva zile. La aproape 3 ani şi jumătate de la lansarea generaţiei anterioare, modelul de top BMW a fost revizuit.

BMW Seria 7 a intrat în producţie în 1977, iar peste 1,9 milioane de exemplare au fost construite la fabrica din Dingolfing (Germania). Marea majoritate a modelelor Seria 7 construite aici merg la export, iar anul trecut 9 din 10 astfel de modele ieşite de pe linia de producţie au luat calea exportului. O destinaţie importantă este piaţa auto din China, unde anul trecut au fost vândute peste 44% din maşinile constructorului german.

Noul BMW Seria 7 va continua să fie disponibil în două variante de ampatament, cea lungă având în plus 14 cm. Mai mult de trei sferturi dintre clienţii de Seria 7 aleg această variantă, pentru spaţiul suplimentar oferit în partea din spate.

În premieră, BMW Group va oferi propulsie hibridă compusă dintr-un motor electric alături de un motor în şase cilindri. Varianta BMW 745e / 745Le, motorul în şase cilindri de 268 CP va fi oferit alături de un motor electric care dezvoltă 113 CP, rezultatul fiind un agregat care oferă 394 CP. Totodată, BMW Seria 7 va fi primul model BMW care va primi acumulatori noi, capabili să ţină în mişcare modelul vreme de 58 km în regim electric.

Consumul anunţat este de 2,1-2,3 litri/100 km. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.