BMW a livrat oficial al 40-lea M4 în România – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 13 nov. 2018 Știri auto

Modelul BMW M4 cu numărul 40 livrat în România a fost prezentat clientului sâmbătă, 10 noiembrie, cu ocazia inaugurării Transilvania Motor Ring. Este vorba de un BMW M4 Competion, cu un motor  de 450 CP.

Modelul este echipat cu frâne ceramice M, M Driver Package (care oferă un training BMW M Driving Experince şi ridicarea limitării de viteză la 280 km/h). Modelul beneficiază de culoarea individuală Grigio Telesto Pearl şi jante de 20 ţoli în design 666M.

Acest model este al patrulea BMW M pe care XCARS Tîrgu Mureş îl livrează. Inaugurat oficial în mai 2017, BMW XCARS Tîrgu Mureş este cel mai nou dealer al mărcii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide