BMW a livrat oficial al 40-lea M4 în România - GALERIE FOTO

Este vorba de un BMW M4 Competion, cu un motor de 450 CP

BMW a livrat oficial al 40-lea M4 în România - GALERIE FOTO BMW a livrat oficial al 40-lea M4 în România - GALERIE FOTO

Modelul BMW M4 cu numărul 40 livrat în România a fost prezentat clientului sâmbătă, 10 noiembrie, cu ocazia inaugurării Transilvania Motor Ring. Este vorba de un BMW M4 Competion, cu un motor  de 450 CP.

Modelul este echipat cu frâne ceramice M, M Driver Package (care oferă un training BMW M Driving Experince şi ridicarea limitării de viteză la 280 km/h). Modelul beneficiază de culoarea individuală Grigio Telesto Pearl şi jante de 20 ţoli în design 666M.

Acest model este al patrulea BMW M pe care XCARS Tîrgu Mureş îl livrează. Inaugurat oficial în mai 2017, BMW XCARS Tîrgu Mureş este cel mai nou dealer al mărcii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.