BMW a rechemat în service aproximativ 110.000 de maşini

BMW a rechemat vineri în service aproximativ 110.000 de maşini...

BMW a rechemat în service aproximativ 110.000 de maşini BMW a rechemat în service aproximativ 110.000 de maşini

 


BMW a rechemat vineri în service aproximativ 110.000 de maşini în Japonia, după o problemă cu airbag-urile produse de Takata Corp, scrie Reuters, citat de Ziarul Financiar.

Producătorul german a rechemat în service 44 de modele, inclusiv hatchback-urile 116i şi 118i  şi sedanul 320i pentru a înlocui airbag-ul lateral de la pasager creat de producătorul de componente auto Takata, potrivit unui anunţ al ministerului transporturilor din Japonia.

Vehiculele afectate au fost produse între 2004 şi 2012. 

Airbagurile non-conforme au dus la moartea a 14 oameni şi rănirea a peste 150 în jurul lumii, în condiţiile în care materialul folosit pentru a lansa airbagurile are tendinţa să explodeze dacă este expus multă vreme la condiţii de temperatură ridicată şi umiditate.

Rechemarea de vineri vine după ce ministerul transportului din Japonia a cerut producătorilor auto să cheme în service 7 milioane de vehicule din Japonia echipate cu airbag-uri Takata care nu îndeplineau condiţiile prevăzute.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.