BMW anunţă oficial gama M Performance

Urmăreşte filmuleţul prin care bavarezii anunţă soluţia ideală pentru cei care vor să îmbine versatilitatea unui BMW obişnuit cu ferocitatea unuia trecut prin mâinile departamentului M: o serie paralelă de modele, după modelul gamei S de la Audi.

Se pare că anul trecut a fost unul foarte plin pentru BMW. După lansarea lui Seria 1 M şi a puternicului M5, dar şi după prezentarea noii generaţii a popularului Seria 3, bavarezii nici nu se gândesc să îşi ia vreo pauză, începând anul cu planuri noi.

Aceia care au visat întotdeauna la un BMW M, dar care nu şi-au putut permite şi sacrificiile de natură practică pe care le-ar aduce o asemenea maşină, au acum motive de bucurie. Compania bavareză anunţă oficial introducerea gamei M Performance, o serie de modele intermediare între BMW-urile obişnuite şi cele sportive pur-sânge.

După teaser-ul care a prefigurat actualul anunţ, avem ocazia să aflăm faptul că modelele BMW M Performance vor folosi preponderant motoare diesel, iar tracţiunea integrală va alea un rol foarte important în succesul comercial.

Sursa de inspiraţie pentru seria de modele BMW M Performance, ce poate fi comparată cu gama S de la Audi, stă intr-o maşină foarte importantă pentru istoria bavarezilor, BMW M535i, lansat în 1980. Rămâne de văzut care va fi componeţa gamei BMW M Performance, până la sfârşitul lui 2012.
Dar să urmărim mai multe în filmuleţul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.