BMW anunţă oficial gama M Performance

Autor: Gabriel Grosoiu acum 9 ani Știri
BMW anunţă oficial gama M Performance

Se pare că anul trecut a fost unul foarte plin pentru BMW. După lansarea lui Seria 1 M şi a puternicului M5, dar şi după prezentarea noii generaţii a popularului Seria 3, bavarezii nici nu se gândesc să îşi ia vreo pauză, începând anul cu planuri noi.

Aceia care au visat întotdeauna la un BMW M, dar care nu şi-au putut permite şi sacrificiile de natură practică pe care le-ar aduce o asemenea maşină, au acum motive de bucurie. Compania bavareză anunţă oficial introducerea gamei M Performance, o serie de modele intermediare între BMW-urile obişnuite şi cele sportive pur-sânge.

După teaser-ul care a prefigurat actualul anunţ, avem ocazia să aflăm faptul că modelele BMW M Performance vor folosi preponderant motoare diesel, iar tracţiunea integrală va alea un rol foarte important în succesul comercial.

Sursa de inspiraţie pentru seria de modele BMW M Performance, ce poate fi comparată cu gama S de la Audi, stă intr-o maşină foarte importantă pentru istoria bavarezilor, BMW M535i, lansat în 1980. Rămâne de văzut care va fi componeţa gamei BMW M Performance, până la sfârşitul lui 2012.
Dar să urmărim mai multe în filmuleţul de mai jos:Comentarii
Inchide