BMW, cea mai spectaculoasă reclamă făcută vreodată. Noul M4 în drift pe un portavion! VIDEO

Cei de la BMW nu duc lipsă de inspiraţie atunci când vine vorba de filme de prezentare. Dar parcă au ţinut morţiş să ridice mănuşa aruncată de Volvo, şi să facă ceva şi mai nebunesc cu maşinile lor. Adică drift. Pe un portavion. La câţiva milimetri de marginea acestuia... #UltimateRacetrack

BMW, cea mai spectaculoasă reclamă făcută vreodată. Noul M4 în drift pe un portavion! VIDEO BMW, cea mai spectaculoasă reclamă făcută vreodată. Noul M4 în drift pe un portavion! VIDEO

Înainte de a striga „fake”, trebuie să ţineţi cont că cei de la BMW nu-şi permit să se ia la trântă cu Van Damme şi al său şpagat pe două TIR-uri cu o cascadorie constând doar în efecte speciale. Ar fi de râsu-plânsu. Aşa că suntem deja siguri că imaginile pe care le veţi vedea mai jos sunt cât se poate de reale, chiar dacă măsurile de siguranţă luate în prealabil de echipa de filmare nu se văd (dar aşteptăm cu înfrigurare making-of-ul, precum şi numele pilotului!).

Doamnelor şi domnilor, priviţi şi vă minunaţi: noul BMW M4, drifturi deasupra mării, pe un portavion!

Bun, până avem şi making-of-ul, care va veni cu siguranţă în zilele următoare, voi ce spuneţi: e o filmare reală, sau plină de efecte speciale? Iar dacă e adevărată, e mai tare decât ce a reuşit Van Damme? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.