BMW - cel mai mare producător premium

În luna august, BMW reiese ca fiind cel mai prolific producător de maşini premium, cu aproximativ 100.000 de unităţi vândute, depăşindu-şi rivalii Audi şi Mercedes.

BMW - cel mai mare producător premium BMW - cel mai mare producător premium

Cu ajutorul lui Mini, BMW urcă pe cea mai înaltă treaptă a vânzărilor din Germania, cu 99.755 de unităţi vândute, depăşind celelalte două mărci de renume, respectiv Audi cu doar 66.400 de unităţi şi Mercedes, ajutat de brand-ul Smart ,cu o valoare de 96.200 de unităţi vândute.

Succesul creşterii explozive a vânzărilor a fost susţinut în mare parte de SUV-ul X5 cu motorizările sale diesel, continuându-se cu Mini, breand care a ajutat nivelul vanzărilor să crească cu 24%. Mercedes, pe de altă parte, a fost susţinut de cererea mare pentru noul model C-Class.

Prin apariţia de modele noi şi vânzări mari în fiecare an, grupul BMW pare foarte capabil să-şi menţină supremaţia, fără a apela la parteneriate de anvergură cu alţi grei ai industriei auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.