BMW ConnectedDrive - inovaţii la Geneva 2011

La Salonul Auto Geneva 2011, cei de la BMW promit idei revoluţionare prin sistemul upgradat BMW ConnectedDrive. Despre ce este vorba, o mică idee în următorul clip video.

Faptul că o maşină a devenit mai mult decât un mijloc de transport pe 4 roţi nu mai este o noutate în acest al treilea mileniu. Însă ne poate mira accentul pe care BMW îl pune pe ultimele noutăţi în materie de multimedia şi gadgeturi, deşi toată lumea ştie că e un specialist a feelingului în condus.

Bavarezii au lansat conceptul BMW ConnectedDrive acum ceva vreme, fiind vorba despre o interfaţă foarte complexă de comunicare cu maşina, dar şi între maşini şi alte dispozitive. De exemplu, printre noile funcţii ale BMW ConnectedDrive, care vor fi prezentate la Geneva 2011, se numără Follow-Me sau Mood-Based Playlist.

Follow-Me înseamnă că sistemul audio al maşinii se conectează la calculatorul de acasă şi poate reda muzica pe care o ai în playlist. Astfel este eliminată necesitatea mijloacelor de stocare şi a timpului pierdut pentru transferul muzicii preferate pe stick sau CD-uri. Prin Mood-Based Playlist, poţi selecta care este starea ta de moment, iar aplicaţia din ConnectedDrive va reda un anumit tip de muzică de pe internet radio, în funcţie de cum te simţi.

Ne mai aşteaptă şi alte surprize, dar, pentru moment, inginerii BMW se limitează la a descrie sistemul BMW ConnectedDrive drept "unul care va revoluţiona condusul în termeni de confort, infotainment şi siguranţă".

BMW ConnectedDrive - inovatii la Geneva 2011 de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.