BMW creşte preţurile în SUA

Constructorul german este constrâns de mişcările din industria auto şi nu numai să mărească preţurile modelelor comercializate pe continentul american.

BMW creşte preţurile în SUA BMW creşte preţurile în SUA

Două cauze regăsim în creşterea preţurilor: erodarea dolarului în raport cu moneda europeană şi evident, creşterea preţurilor materialelor de producţie. Deşi în termeni absoluţi, aceste schimbări în procente sunt mult mai mari, în final, creşterea preţului BMW-urilor se rezumă doar la 2%.

Deşi dolarul nu are influenţă directă în Europa, scumpirea materialelor de producţie ar putea duce în curând şi la creşterea preţurilor de bătrânul continent. Este greu de crezut că dublarea preţului barilului de petrol nu va avea consecinţe asupra creşterii costurilor de producţie, mai ales dacă ne gândim doar că plasticul, material de bază, se produce din petrol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.