BMW creşte preţurile în USA

Datorită devalorizării dolarului, BMW va creşte preţurile în USA cu 1%, încercând să contracareze astfel pierderile din primul trimestru al 2008.

BMW creşte preţurile în USA BMW creşte preţurile în USA
În primul trimestru al lui 2008, BMW a înregistrat o scădere a veniturilor de 17% în America, pe fondul devalorizării dolarului. Acest lucru a dus la decizia majorării preţurilor maşinilor BMW cu 1%, începând din iunie. Creşterea este nesemnificativă pentru cumpărătorii americani de BMW-uri, însă ar putea ajuta politica de discounturi.

Totodată, BMW a anunţat că viitoarea generaţie a lui BMW X3 va fi produsă la Spartanburg, în Carolina, alături de BMW X5 şi BMW X6, în timp ce mezinul BMW X1, programat pentru 2009, va fi construit în fabrica europeană de la Leipzig.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.