BMW Deep Orange 4, un concept crossover pick-up. VIDEO

Ca şi cum recenta evoluţie a claselor de automobile nu era destul de confuză, un grup de studenţi propune un soi de concept crossover pick-up mai derutant ca smogul londonez: BMW Deep Orange 4.

BMW Deep Orange 4, un concept crossover pick-up. VIDEO BMW Deep Orange 4, un concept crossover pick-up. VIDEO

Din ciclul "concepte pe care nimeni nu le-a cerut şi în consecinţă nu le vrea sau nu are nevoie de ele", vă prezentăm un prototip menit să umple o nişă pe care tot el o proiectează (cu groază, pentru noi): crossover pick-up.

Partea bună este că BMW Deep Orange 4 se recomandă ca o creaţie obscură dezvoltată de BMW (de ce BMW, de ce?) în colaborare cu un grup de studenţi din cadrul Clemson University International Center for Automotive Research, pornind de la modelul real BMW X3.

Bineînţeles, am putea încerca să vă descriem prototipul, dar nu o s-o facem. O să ne rezumăm însă la felul în care îl percep cei care l-au creat: "Un produs 2 în 1 pentru o nouă nişă de piaţă, Deep Orange 4 este o maşină sportivă cu abilitatea unică de a transporta o încărcătură". Ah, şi va costa cu doar 8.000 de dolari mai mult decât un X3 standard.

Mai jos, vedeţi mai detaliat despre ce vorbim:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.