BMW deschide M Town. Un spaţiu expoziţional dedicat celei mai puternice litere din lume – FOTO

Autor: Marius Vișan 02 sept. 2019 Știri auto

Din 28 august 2019, vizitatorii şi pasionaţii de automobile pot experimenta un nou spaţiu expoziţional permanent la BMW Welt. Acum este oficial: „Bun venit în M Town!”, noua casă a mărcii BMW M. Conceptul de design inovator este bazat pe campania de marketing cu acelaşi nume. M Town, platforma de comunicare digitală şi social media, este oraşul de vis virtual şi domiciliul tuturor pasionaţilor mărcii M. Ritmul dinamic al M Town pulsează oriunde găseşti pasiunea pentru automobile de înaltă performanţă. 

Aici, totul se concentrează pe automobile sport de înaltă performanţă ale BMW M GmbH şi pe experienţele de condus cotidian fascinante. Un afişaj grafic iluminat al M Town, care dispare în perspectivă la distanţă pe un ecran LED mare, arată direcţia spre oraşul de vis virtual. Iluminarea elegantă a plafonului, realizată cu fascicule de culoare neagră, cu formă dinamică, reflectă caracterul dinamic al automobilelor expuse. La „Selfie Point”, vizitatorii îşi pot împărtăşi experienţele în social media şi îşi pot înregistra impresiile sub motto-ul „în cele din urmă am găsit M Town la BMW Welt”. „Acum, M Town îşi găseşte domiciliul special la BMW Welt. Nou creatul spaţiu expoziţional invită fiecare pasionat de automobile să devină cetăţean al M Town pentru o scurtă perioadă de timp”, declară Markus Flasch, directorul BMW M GmbH.

Noul spaţiu expoziţional se deschide cu BMW X3 M Competition în nuanţa Donington Grey metalizat şi BMW X4 M Competition în culoarea Toronto Red metalizat, ambele combinând spiritul de aventură cu performnaţe dinamice remarcabile. Cele două automobile sunt acompaniate de BMW M4 Cabriolet în nuanţa Individual Frozen Dark Blue II metalizat şi de BMW M5 Competition în culoarea Snapper Rocks Bue mletalizat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide