BMW deschide o fabrică de 1 miliard de euro în Ungaria. Uzina va crea 1.000 de locuri de muncă şi va produce şi maşini electrice

BMW deschide o fabrică ...

BMW deschide o fabrică de 1 miliard de euro în Ungaria. Uzina va crea 1.000 de locuri de muncă şi va produce şi maşini electrice BMW deschide o fabrică de 1 miliard de euro în Ungaria. Uzina va crea 1.000 de locuri de muncă şi va produce şi maşini electrice

BMW Group investeşte aproape un miliard de euro pentru construirea unei fabrici în Ungaria, în apropierea oraşului Debrecen. Locaţia va oferi o capacitate de până la 150.000 de unităţi pe an şi va crea peste 1.000 de locuri de muncă.

BMW a ales Debrecen pentru a-şi extinde reţeaua de producţie pentru infrastructura foarte bună, personalul calificat care se află în zonă, legăturile logistice adecvate şi apropierea de reţeua de furnizori consacraţi.

Pe lângă echipa de la uzină, numeroase locuri de muncă vor fi create la furnizori de piese şi servicii, atât în cadrul noii facilităţi de producţie, cât şi în regiune. 

Uzina din Debrecen va produce atât automobile cu propulsie convenţională, cât şi electrificată, totul pe o singură linie de producţie.

Germanii de la BMW deţin un birou local în Ungaria din 2004. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.