BMW driftmob, sau cum să faci balet în sensul giratoriu cu 5xM 235i. VIDEO

OK, BMW, am înţeles: ai vrut să ne demonstrezi că un drift cu mai multe M 235i este mai bun decât un drift cu un singur M 235i. Tot ce vrem acum e să ne promiţi că vei organiza campionate mondiale cu aşa ceva, pentru că nu ne mai săturăm să ne uităm la clipul acesta.

BMW driftmob, sau cum să faci balet în sensul giratoriu cu 5xM 235i. VIDEO BMW driftmob, sau cum să faci balet în sensul giratoriu cu 5xM 235i. VIDEO

În descrierea acestui video, BMW menţionează că nicio scenă nu a fost trucată (adică nicio maşină nu a fost adăugată anterior în cadru, de exemplu). Ceea ce înseamnă că cei cinci şoferi profesionişti au făcut o treabă nemaipomenită. Şi că în spatele celor 90 de secunde de balet în giratoriu se află multă, multă muncă. „Epic”? Tu decizi!

BMW M235i. Băiatul-minune

Sperăm că ai citit cum trebuie „multe ore de muncă” şi „piloţi profesionişti” - mai adăugăm şi „drum închis circulaţiei publice”. Nici BMW şi nici noi nu te încurajăm la astfel de experienţe pe drumurile publice. Voiam doar să ştii. OK, acum poţi să dai replay.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.