BMW E90 M3 Sedan

BMW a dat publicităţii primele clipuri video cu standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt şi sunteţi la un click distanţă de ele.

Porgramat să ajungă în America şi Europa la începutul anului viitor, noul M3 se lansează la aproape 10 ani de la vechiul E36 M3 Sedan. Asemănările cu varianta coupe sunt foarte mari şi încep de la partea frontală preluată direct de la modelul cu 2 uşi şi se termină cu motorul amplasat sub capota faţă.


În partea din spate un mic eleron montat pe portbagaj şi difuzorul inferior au grija să personalizeze noul model suficient de bine pentru ca oricine să-şi dea seama de apartenenţa acestuia la divizia M. De asemenea sedanul nu va beneficia de aportul unui plafon din fibră de carbon. Iniţial noul model va fi disponibil cu o cutie manuală de viteze cu şase trepte ce în tandem cu V8-ul de 4.0 litri şi 420 CP va accelera maşina până la prima sută de km în 4,9 secunde, cu o zecime mai mult decât versiune coupe, în mare parte din cauza greutăţii mai mari cu 25 kg.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.