BMW Efficient Dynamics & Ministerul Mediului

Începând cu luna iulie, Ministrul Mediului şi Dezvoltării Durabile se deplasează cu BMW 520d, unul dintre cele mai „curate” automobile premium, pus la dispoziţie de Automobile Bavaria.

BMW Efficient Dynamics & Ministerul Mediului BMW Efficient Dynamics & Ministerul Mediului

BMW Efficient Dynamics & Ministerul MediuluiMinistrul Attila Korodi consideră că "în România, ideea de limuzină te duce automat cu gândul la motoare de mii de centimetri cubi, sute de cai putere, zeci de litri de combustibil consumaţi la suta de kilometri şi tone de noxe eliberate în atmosferă. Acest autoturism este un exemplu care dovedeşte contrariul. "

„Maşina pe care Automobila Bavaria o pune la dispoziţia Ministerului Mediului este una dintre cele mai speciale: în producţia de serie, BMW 520d este cea mai puţin poluantă limuzină din clasa ei, dovada palpabilă că performanţele sportive ale BMW sunt perfect compatibile cu protecţia mediului
. Este o adevărată maşină de demnitar”, declară Directorul General Automobile Bavaria, Michael Schmidt.

Maşina, echipată cu sistemul BMW EfficientDynamics şi pusă la dispoziţia Ministerului Mediului, dezvoltă o putere de 177 CP şi are un consum de 5,1 litri/km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.