BMW eSetta este Isetta viitorului

Tânărul absolvent al Universităţii de Arte Aplicate din Viena, Tony Weichselbraun a reînviat micul BMW Isetta prin acest studiu de design numit eSetta. Voi ce părere aveţi de micul eSetta?

BMW eSetta este Isetta viitorului BMW eSetta este Isetta viitorului

Tony Weichselbraun a ales ca inspiraţie pentru acest studiu de design celebrul BMW Isetta. eSetta este urmaşul modelului care a stârnit admiraţie la jumătatea anilor '50 şi un posibil rival pentru Smart Fortwo. Austriacul susţine că eSetta va fi o maşină electrică perfectă pentru oraş, datorită dimensiunilor reduse.

BMW eSetta se vrea maşina perfectă pentru oraş.

BMW eSetta pastrează aceeaşi formă cu modelul de acum aproape 60 de ani, dar design-ul este unul modern şi simpatic ce va stârni admiraţia persoanelor tinere. Una dintre marile probleme ale BMW-ului Isetta era uşa care se deschidea în faţă, existând pericolul de a râmăne blocat în maşină la parcările aproape de un perete. Tânărul designer a rezolvat şi această problemă, uşa modelului eSetta culisează şi apoi se roteşte oferind astfel un acces uşor în maşină.

Design-ul va fi foarte aprciat de persoanele tinere.

Voi ce părere aveţi de BMW eSetta?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.