BMW F3

BMW a fost prins testând pe şoselele germane un model foarte interesant, cu o caroserie de Seria 3 dar cu o parte frontală ce pare să aparţină viitorului crossover cu nume de cod F3.

BMW F3 BMW F3
BMW F3Modalităţile de deghizare şi standardizare a multor componente prin introducerea platformelor comune a dus la posibilitatea unor compatibilităţi ridicate, care pot duce la situaţii de genul celei prezentate acum. Deşi caroseria ce se poate observa este aceea a unui Seria 3 Touring, partea mecanică aflată sub aceasta poate să aibă un viitor din cel mai variat.

Astfel că BMW poate trece prin furcile caudine platforma tehnică a viitorului crossover compact cu nume de cod F3. Sau poate se testează şasiul viitorul X3 sau cel al noului X1. Momentan nu ştim. Dar în curând se va trece la testarea cu o caroserie proprie, camuflată, evident, dar care poate ne va da mai multe detalii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.