BMW F3

BMW F3

Autor: Andrei Nan acum 12 ani Știri

Noul model va purta indicativul F3 şi se pare că va intra pe piaţă până la sfârşitul acestui deceniu. Succesul de care s-au bucurat maşinile cu o caroserie de crossover i-a pus pe gânduri pe cei de la BMW, care au hotărât să creeze un model destinat şi familiştilor, capabil să transporte până la 7 oameni.

Noul model va fi destinat în principal pieţei americane, intrând ca un rival pentru R-Class de la Mercedes. Succesul celui din urmă, foarte scăzut, a fost principalul argument contra lui F3, însă inginerii bavarezi sunt convinşi că vor reuşi să convingă prin noua lor creaţie.

Potrivit celor de la AutoWeek, vor fi disponbile motorizările ce se regăsesc pe actuala serie 3 şi viitorul X3, precum şi un sistem de transmisie integrală. Producţia noului model se va realiza în Austria la fabrica din Magna, unde acum se asamblează actualul X3. Cei de la BMW vor să ofere noul crossover la un preţ foarte redus, sperând să poată fura din clienţii tipici de Renault Scenic şi Volkwagen Touran.Comentarii
Inchide