BMW face un exemplar special de M3 pentru Oktoberfest 2015

Oktoberfest, cea mai mare sărbătoare a berii din întreaga lume, a pornit deja la Munchen, pe 19 septembrie. Milioanele de amatori de bere care vor călca în oraş cu această ocazie vor bea zeci de milioane de litri de bere, iar toată lumea va fi, ca de obicei, fericită. Inclusiv cei de la BMW, care au scos o maşină specială cu această ocazie.

S-a dat drumul la distracţie la Munchen, iar cei de la BMW nu puteau rămâne impasibili - doar e oraşul lor de baştină! Aşa că au scos un exemplar unicat de BMW M3 “Münchner Wirte”, care face referire la legendarul BMW M1 Procar din 1981, cu toate colantele tipic bavareze de pe caroserie.

Parcă am comanda nişte cârnaţi pe varză... şi trei halbe de bere!

Se pot admira pe maşină atracţiile generale ale oraşului Munchen: Olympia Stadium, Siegestor, biserica Frauenkirche şi sediul mondial al BMW, clădirea cu patru cilindri, precum şi un vânzător de castane coapte şi cortul berăriei Wiesn-Schänke de la Oktoberfest.

Puteţi admira maşina din toate unghiurile în galeria foto, noi profităm de ocazie să vă reamintim de călătoria noastră de la Munchen la Paris şi înapoi de acum câţiva ani, cu o Seria 7. Poate nu la fel de spectaculoasă precum acest BMW M3, dar cu siguranţă de neuitat...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.