BMW Group a livrat peste 171.000 de automobile în februarie

Livrările BMW Group au scăzut uşor în februarie

BMW Group a livrat peste 171.000 de automobile în februarie BMW Group a livrat peste 171.000 de automobile în februarie

După creşterea vânzărilor din luna ianuarie, cu schimbarea de model a celui mai bine vândut sedan din istoria companiei - BMW Seria 3 - în plină desfăşurare, livrările BMW Group au scăzut uşor în februarie, totalul de automobile ale mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce ajunse la clienţii din lumea întreagă fiind de 171.501 (-4,1%). 

Salonul Auto de la Geneva din această săptămână a fost o prezentare a noilor automobile plug-in hybrid ale BMW Group, cu premiere mondiale pentru variantele electrificate ale BMW Seria 3, BMW Seria 7, BMW X3 şi BMW X5.

BMW Seria 5 şi Seria 2 Active Tourer vor beneficia de cea de-a patra generaţie a tehnologiei plug-in hybrid în cursul acestui an. BMW Group este principalul furnizor de automobile plug-in hybrid din lume şi, împreună cu modelul electric BMW i3, compania oferă automobile electrificate în fiecare segment de maşini.

După mai bine de cinci ani de la lansarea pe piaţă, BMW i3 rămâne foarte popular în rândul clienţilor, cu vânzări în primele două luni ale anului mai mari cu 19,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Până la finalul anului următor, BMW Group va lansa 10 modele electrificate noi sau actualizate. Până în 2025, compania intenţionează să aibă cel puţin 25 de modele electrificate pe piaţă, dintre care 12 vor fi integral electrice.

În total, 297.640 (-2,0%) de automobile BMW au fost livrate clienţilor în primele două luni ale anului. Din cauza actualei schimbări de model, vânzările BMW Seria 3 Sedan, care au reprezentat 13% din totalul vânzărilor BMW în 2018, au scăzut cu 13,4% (37.232 de unităţi) în primele două luni ale acestui an. Noul model va fi complet disponibil în cea de-a doua jumătate a anului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.