BMW Group va prelua importurile de la Bavaria, din iulie

Autor: Mediafax 14 iun. 2007 Știri auto
BMW Group va prelua importurile de la Bavaria, din iulie

"Automobile Bavaria, datorită contactelor pe care le are la nivel guvernamental şi în companiile care activează pe piaţa românească, va gestiona integral contractele guvernamentale şi vânzările de flote de maşini către firme. Compania va gestiona de asemenea vânzările de motociclete BMW pe piaţa românească", a declarat, miercuri, Franz Jung, preşedintele BMW Group Central Eastern Europe, din care face parte şi BMW Group România.

Reprezentantul grupului a declarat că nu intenţionează să deschidă dealership-uri proprii în România.

Vânzările de flote reprezintă, potrivit reprezentanţilor Automobile Bavaria, mai puţin de 10% din totalul livrărilor de pe piaţa românească. Reprezentanţa BMW va sprijini Automobile Bavaria în activităţile de marketing, comunicare, recrutare, training de personal, servicii post-vânzare, extinderea reţelei de dealeri, stabilirea preţurilor şi consultanţă financiară.

Una dintre priorităţile BMW Group România vizează investiţiile în optimizarea serviciilor post-vânzare, respectiv în deschiderea de noi centre de service şi în instruirea personalului. Compania va contribui de asemenea la extinderea reţelei de dealeri astfel încât "să fie acoperite toate lacunele", potrivit preşedintelui BMW Group Central Eastern Europe.

Potrivit preşedintelui BMW Group Central Eastern Europe, reprezentanţa din România nu intenţionează să deschidă o instituţie financiară proprie pentru finanţarea maşinilor. Totodată, Jung a precizat că, în cazul în care cererea va deveni suficient de mare în România şi în estul Europei, compania ar putea avea în vedere deschiderea unei unităţi de producţie pe piaţa locală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide