BMW Hydrogen 7 la Hollywood

În programul Hydrogen 7 Pioneer, BMW oferă unor oameni politici şi câtorva vedete câte un BMW seria 7 cu propulsie cu hidrogen.

BMW Hydrogen 7 la Hollywood BMW Hydrogen 7 la Hollywood
Starul de la Hollywood, Will Ferell, a fost primul care a primit un BMW Hydrogen 7. Actorul din “Blades of Glory” şi “Anchorman” se plimbă deja cu o astfel de maşină încă din 16 august. Alături de Angelina Jolie, Brad Pitt, Richard Gere şi Sharon Stone, care au dus masina pe covorul roşu la diferite premiere cinematografice, Will Ferrel promovează alternativa motoarelor cu hidrogen. Doar 100 de unităţi din acest model vor fi produse de către BMW, însă nu vor fi puse în vânzare pentru publicul larg.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.