BMW i-a cerut unui vloger să returneze un M4 aflat sub finanţare, după ce a modificat substanţial maşina - VIDEO

S-a apucat de modificat un BMW M4 înainte ca să termine contractul de finanţare...

BMW i-a cerut unui vloger să returneze un M4 aflat sub finanţare, după ce a modificat substanţial maşina - VIDEO BMW i-a cerut unui vloger să returneze un M4 aflat sub finanţare, după ce a modificat substanţial maşina - VIDEO

Riccardo Senior este un vloger britanic pe canalul de YouTube LivingLifeFast. El şi-a cumpărat în rate un M4 în valoare de 60.000 de lire sterline (aproximativ 68.000 de euro) prin serviciul BMW Financial Services.

Vlogerul s-a lăudat întregii lumi cu modificările pe care le-a adus maşinii, iar cei de la BMW îl acuză acum că a încălcat o clauză din contractul de cumpărare şi i-a pus în vedere că trebuie să achite toată suma până la sfârşitul săptămânii, iar dacă nu să returneze bolidul. Se pare că Riccardo Senior i-a montat maşinii o turbină hibrid, un sistem de injecţie de metanol şi un sistem de evacuare Armytrix.

Un purtător de cuvânt al BMW a declarat Asociaţiei Presei: "Modificarea vehiculelor este menţionată în mod clar în acordul nostru de finanţare”. Cei care îl încalcă, vor trebui să suporte consecinţele. Riccardo Senior a povestit toată întâmplarea pe canalul său de YouTube.

VIDEO

Despre BMW M4

M4 stabileşte noi standarde în segmentul automobilelor sport de înaltă performanţă. Modelul este propulsat de un motor cu şase cilindri dispuşi în linie. Echipat cu tehnologia M TwinPower Turbo Technology, oferă o putere maximă de 317 kW/431 CP.

Cuplul maxim de 550 Nm este disponibil pe o plajă largă de turaţii, depăşind nivelul maxim al precedentului BMW M3 cu aproape 40%.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.