BMW i8 vs BMW M1. Două poveşti formidabile. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 02 dec. 2014 Știri auto
BMW i8 vs BMW M1. Două poveşti formidabile. VIDEO

BMW M1 este una dintre cele mai exotice maşini făcute vreodată de BMW, cu un trecut de legendă şi un statut aparte printre fanii BMW: pentru că BMW M1 era, până acum, singurul model cu motor central al bavarezilor, iar forma sa nu semăna cu nimic din restul gamei BMW, indiferent de epocă.

Deşi nu am avut până acum ocazia de a testa un M1, am testat noul BMW i8, iar concluzia a fost că avem de-a face cu o maşină senzaţională, dar care parcă nu îţi transmite prin toţi porii că e un supercar, fiind, cumva, prea liniştită, în ciuda puterii colosale.

Iată că britanicii de la Auto Express s-au gândit să facă o comparaţie între noul BMW i8 şi vechiul M1, pentru a vedea dacă cele două maşini pot avea poveşti similare. De ţinut minte, însă, că i8 ar trebui să aibă o versiune chiar mai sport pentru a se putea ridica la statutul pe care l-a avut BMW M1 în epocă. Dacă zvonurile unei versiuni mai potente se adeveresc, atunci vom putea spune, în sfârşit, că M1 are un demn urmaş. Dar chiar şi aşa, merită să urmăriţi videoclipul de mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide